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SECTION A - SUPPLEMENTAL INFORMATION

1. THE PURPOSE OF THIS AMENDMENT IS TO, FOR PURPOSES OF CLARIFICATION, INCORPORATE THE FOLLOWING QUESTIONS AND ANSWERS:

   A. Q: Para 3.3.2 of DFP 404 specifies that the cabinets shall be provided with drawers and shelves providing organized

         storage totaling at least 100 cubic feet for the set, preferably more. Then goes on to state the percentages and

         useable heights of the drawers. Are the apportioned drawer percentages based on the 100 cubic feet requirement, or

         the actual cubic feet provided?

      A: The drawer sizes are to be apportioned on the basis of actual cubic feet provided. The requirement is based on the

         government's best estimate of the distribution of sizes of parts to be stored; therefore, whatever storage space is

         provided should be apportioned accordingly.

   B. Q: Para 3.3.2 of DFP 404 specifies that the balance of the useable storage space shall be provided by enclosed adjustable

         shelving or, in the event it is not possible to apportion the storage space as specified herein without creating unused

         space too small for shelving, with additional drawer(s) of appropriate size. Are the additional drawers of appropriate

         size to be as specified or can they be drawers that fill up the available space that the offeror deems appropriate?

      A: The apportioned drawer space specified amounts to roughly 70% of the storage space provided. While shelving is desired

         for the balance of the storage space remaining, it is recognized that the cabinets are of fixed size, and apportioning

         the drawers as stated may produce one or more cabinets filled with drawers except for a space too small to have practical

         use as shelving. In that event, an additional drawer or drawers shall be provided that fill up the available space as the

         offeror deems appropriate.

2. THE DATE FOR RECEIPT OF OFFERS REMAINS THE SAME.

3. ALL OTHER TERMS AND CONDITIONS REMAIN THE SAME.

                                               *** END OF NARRATIVE A 004 ***
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